Peking vann med uddamålet på Nya Parken

Kvällens andra allsvenska match mellan IFK Norrköping och Mjällby AIF blev också den målrikaste för kvällen med fem mål. Peking visade sig vara det starkare laget och vann med uddamålet – 3-2.

Det var dock Mjällby som började matchen bäst med en fin öppning i den 25:e minuten genom anfallaren Robin Strömberg. Bortalaget lyckades dock inte bibehålla övertaget, utan släppte snabbt in Peking i matchen. Kort innan halvtidsvilan kvitterade hemmalaget genom Lars Gerson. Den första halvleken slutade 1-1.

Norrköping byggde vidare på det mål som man fick in i den första halvleken och kunde fyra minuter in i den andra även ta ledningen genom den bortflyktande yttern Martin Smedberg-Dalence. Inhopparen Isaac Kiese Thelin tycktes åtta minuter från slutet punktera matchen med sitt 3-1-mål, men icke sa nicke.

Ekenberg väckte på nytt liv i matchen genom att reducera i minut 90. Mycket mer än så blev det dock inte för MAIF:s del och matchen slutade 3-2 till Pekings favör.