Peking tog ny trea på Nya Parken

Janne Anderssons IFK Norrköping har inte haft allt för mycket flyt på senare tid. Den trenden vändes dock till en positiv sådan ikväll. IFK Norrköping visade styrka och besegarde nykomlingarna Östers IF med två mål inför hemmafansen på Nya Parken.

Peking inledde matchen bäst och sökte ständigt lägen i offensiven. Hetast var den bortflyktande forwarden Imad Khalili som i den 24:e minuten dunkade in 1-0 bakom Östers keeper Alexander Nadj. Hemmalaget var forsatt heta och utökade ledningen fem minuter senare genom mittfältsnavet Andreas Johansson. Johanssons mål var inte lika mäktigt som Khalilis första, men trots detta ett mål.

Öster gjorde allt i sin makt för att pressa hemmalaget. Norrköping visade sig dock vara övermäktiga smålänningarna den här kvällen och höll undan.

Matchen slutade 2-0.