bet365

Paris Saint-Germain vill värva Alexis Sanchez

Paris Saint-Germain vill värva Alexis Sanchez

Laurent Blanc gillar den chilenske anfallaren

Ryktesgångarna runt Alexis Sanchez tar många svängar och det senaste sägs vara att han skulle kunna hamna i Paris Saint-Germain som ett perfekt komplement till Edinson Cavani ute på kanten.

De franska mästarna Paris Saint-Germain förbereder sig på en flytt av deras stjärnstriker till sommaren och har med detta i åtanke börjat kolla sig om efter andra alternativ till Zlatan Ibrahimovic. En av dessa kandidater är Arsenals stora stjärna Alexis Sanchez, som skulle kunna fungera som ett perfekt komplement till Edinson Cavani. Enligt Goal så är Sanchez en av de troligare spelarna som PSG skulle välja som ersättning för Ibrahimovic. Svensken står utan kontrakt vid slutet av säsongen och det ser inte särskilt troligt ut att han kommer att förlänga sin vistelse i den franska huvudstaden. Otaliga Premier League klubbar jagar den store svenskens signatur, efter att han upprepade gånger hintat om att den engelska ligan skulle kunna vara något för honom.

Paris Saint-Germain skall ha gjort en lista med ersättare för svensken och Laurent Blanc är ett fan av Alexis, som skulle kunna spela på vänstern och låta Edinson Cavani åter få spela som centerforward. För tillfället spelar Alexis i Arsenal, där han har avnjutit en stadig säsong med många mål gjorda, bland annat ett hat-trick mot regerande ligamästarna Leicester City och kvitteringsmålet mot Londonrivalerna Tottenham i North London Derby. Chilenaren kom från Barcelona till Arsenal 2014 och har sedan dess vunnit FA-cupen förra året med klubben. Men han har uttryckt missnöje med lagkamraterna och skulle Paris Saint-Germain komma med ett konkret bud är en flytt inte omöjlig.

PSG vs City ikväll, kvartsfinal i Champions League 2016

Ikväll spelas de sista Champions League kvartsfinalerna för det första mötet – se Champions Leagues spelschema och Champions League på TV. PSG och City har en möjlighet att vinna Champions League 2016. Ikväll avgörs det delvis då PSG tar emot City på Parc des Princes i Paris, Frankrike. PSG – City börjar kl. 2o:45 och sänds på Viasat Fotboll och Viaplay.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365