Paris Saint-Germain pungar ut för Sergio Agüero

Paris Saint-Germain pungar ut för Sergio Agüero

PSG är redo att betala 870 miljoner för Sergio Agüero

Manchester City har det tungt just nu med sex raka matcher utan vinst och uttåg ur ligacupen mot Manchester United senast. Läget i truppen är skakigt också då Sergio Agüero sägs försvinna till PSG för närmre en miljard.

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola är en av de bästa tränarna i hela världen och han är vida känd för sina framgångar. Sedan i somras har han tagit över den engelska Premier League-klubben och systematiskt börjat sätta sin prägel på laget. Detta innebär spelare som kommer in och spelare som måste lämna för att göra plats. En av de spelare som ser ut att kunna lämna är stjärnanfallaren Sergio Aguero har vi rapporterat de senaste veckorna.

Det har handlat om intresse både från Real Madrid, franska giganterna Paris Saint-Germain och senast ligakonkurrenterna Tottenham, Chelsea och Arsenal. Hetast i kampen verkar PSG vara som sägs förbereda ett bud på cirka 870 miljoner kronor för Agüero.

Vill Guardiola behålla Agüero?

Det har ställts frågetecken kring om Guardiola vill behålla Agüero eller satsa på en annan anfallare. Även om han sagts vilja behålla honom så är frågan om man kan stå emot ett megabud från PSG.

Enligt Yahoo Sports kommer PSG lägga ett bud på 870 miljoner kronor för Agüero samtidigt som man erbjuder ett femårskontrakt. Kanske kan Agüero axla den stjärnstatusen Zlatan hade i Frankrike.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply