Paris Saint-Germain ger inte upp Carlos Bacca

Paris Saint-Germain ger inte upp Carlos Bacca

Carlos Bacca på PSGs önskelista

Colombianen har länge hintat om en flytt till en klubb i Europaspel och nu kan han återförenas med Unai Emery som han spelade under i tiden i Sevilla.

Carlos Bacca ryktas återigen vara på väg att lämna AC Milan och det är Paris Saint-Germain som inte vill släppa intresset för den colombianske anfallaren. Under måndagsförmiddagen kommer nämligen ESPN med uppgifter om att spelaren kan komma att lämna San Siro och ses som en ersättare till Edinson Cavani vars kontraktsförlängning ser ut att gå trögt.

Bacca som tidigare representerat bland annat Club Brügge och Sevilla har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 med Milanoklubben men sägs kunna lämna då det rödsvarta laget inte spelar i någon europeisk turnering. Tidigare ska Baccas representanter varit i förhandlingar om en flytt till Premier League där framför allt West Ham United ska ha visat intresse för en affär.

Bacca andravalet bakom Antoine Griezmann

Sedan Antoine Griezmann anslöt sig till Atlético Madrid från Real Sociedad 2014 har han gjort stor succé på Vicente Calderón. Med tanke på hans fina insatser i klubblaget och under sommarens EM-slutspel, där han utsågs till turneringens bäste spelare, har han blivit allt mer eftertraktad bland europeiska storklubbar.

Men trots att han numera sitter på ett långtidskontrakt fram till 2021 och att han själv uttryckt sin önskan om att få stanna i La Liga-klubben har ryktena gällande hans framtid varit fortsatt aktuella. Det har bland annat talats om klubbar som Manchester CityManchester UnitedChelsea och Arsenal. Men en annan klubb från hans hemland har visat störst intresse.

Enligt Daily Mirror avslöjar 25-åringen att Paris Saint-Germain försökte värva honom i somras, men att han då inte fokuserade på någon övergång med tanke på det stundande EM-slutspelet.

– Jag sa till min agent att jag vill fokusera på EM och att jag inte vill att han ska prata med mig om Atlético eller Paris, men jag vet att de var väldigt intresserade, säger han och fortsätter:

– Det är en stor klubb som vill bli ännu större. För deras skull hoppas jag att de når det målet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply