Panathinaikos värvar Milan-mittfältare?

bet365

Den grekiska klubben uppges jaga Michael Essien

Den forne Chelsea-stjärnan Michael Essien ser ut att ha gjort sin sista säsong i Milan. Nu uppges ett bud från grekiska Panathinaikos ha lagts.

Milan har inte direkt haft en bra säsong med Filippo Inzaghi vid rodret och till nästa säsong kommer det ske stora förändringar. Nya investerare, ny manager och givetvis också en förnyat speltrupp kan bli verklighet när transferfönstret slår upp sina portar.

Kontraktslös i sommar

En av spelarna som ser ut att han gjort sitt på San Siro är Michael Essien. Den tidigare Chelsea-mittfältaren har under säsongen länkats bort från Rossoneri och nu talar i princip allt för att han kommer att byta klubb i sommar, speciellt med tanke på att hans avtal löper ut efter säsongen. Och enligt dagens uppgifter kan det blir en flytt till Grekland som väntar för stjärnan.

Kan hamna i Grekland

Enligt Sky Sport Italia ska nämligen grekiska storklubben Panathinaikos vara intresserade av den ghananske spelaren. Enligt uppgifterna ska de dessutom vara redo att erbjuda stjärnan ett kontrakt värt 1,1 miljoner euro per säsong, vilket kan stiga upp till 1,4 miljoner euro på grund av bonusar.

Spelarens agent kommer nu att flyga till Aten nästa vecka för att diskutera gällande en potentiell övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365