Pablo Aimar på väg tillbaka

Det var i april, 2014 som den kvicka argentinarens kontrakt bröts med den malaysiska klubben Johor Darul Ta’zim. Anledningen var tunga skadeproblem och tiden som var tänkt att bli succéartad blev en stor besvikelse för den asiatiska fotbollspubliken. Sedan dess har Aimar gått igenom tre operationer för att få rätt på sin hälskada och börjar nu ge positiva besked. Sedan början på året har 35-åringen deltagit lite lätt i argentinska River Plates försäsongsträning men har valt att inte skriva på för klubben förens han kan garantera sig vara fysiskt redo. Förhoppningarna sägs vara att Aimar ansluter till klubben som officiell spelare efter sommaren om rehabiliteringen går som väntat. 

– ”Jag hoppas verkligen på det bästa. Jag har stora förhoppningar på att bli frisk så att jag kan få dra på mig River Plates tröja, det får mig att se fram emot att få återvända. Självklart är jag väl medveten om att det är en lång väg kvar, men jag tycker om och träna och har stora förhoppningar”, berättar Aimar i TV-programmet De Zurda

Pablo Aimar spelade i River Plate 1996-2000 men är troligtvis mest känd för sin tid i Valencia 2001-2006, samt sin sejour i Argentina landslag under tio års tid. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply