Pa Dibba om Hammarbys intresse: ”Det vore galet nice”

bet365

Hammarby vill ha GIF Sundsvalls anfallare – som öppnar för flytt

Pa Dibba har dragit till sig stort intresse efter en fin säsong för GIF Sundsvall. Norrlänningarna vill ha kvar sin viktiga kugge, men anfallaren själv lockas av intresset från Stockholmsklubben Hammarby.

8 mål och 6 assist på 30 matcher, så såg Pa Dibbas imponerande säsong i GIF Sundsvall ut under 2015. Föga förvånande lockar han till sig Allsvenskt intresse, och det är framförallt Hammarby som har pekats ut som de hetaste intressenterna. Dibba är uppvuxen i Stockholm och började spela fotboll i FoC Farsta innan han gick till Sundsvall. Han hymlar inte om att det skulle vara kul att återvända till huvudstaden.

– Det vore galet nice att komma tillbaka till Stockholm. Jag har alla kompisar och min familj där, men samtidigt trivs jag bra i Sundsvall, säger Dibba till fotbolldirekt.se.

”Har inte hört något konkret”

Dibba har ett år kvar på sitt kontrakt, men han är inte säker på om han vill förlänga även om han har blivit erbjuden möjligheten från Sundsvall.

– Det är min agent som har hand om detta. Jag tänker mest på min semester som börjar på fredag då jag ska hem till Stockholm för att träffa familj och vänner. Jag har inte hört något konkret från Hammarby och när det kommer konkreta anbud kommer min agent att berätta det för mig, säger han till fotbolldirekt.se.

– Jag ska träffa min agent när jag kommer till Stockholm, så då får vi se vad som händer, fortsätter Dibba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply