bet365

Zenit St. Petersburg jagar Branislav Ivanovic

Zenit St. Petersburg jagar Branislav Ivanovic

Branislav Ivanovic lämnar Chelsea?

Zenit St. Petersburg letar efter nyförvärv. Klubben har Chelseas Branislav Ivanovic på sin önskelista, rapporterar Transfermarketweb.

Zenit St. Petersburg är på transferjakt. För några dagar sedan uppgavs det att klubben hade lagt ett bud på Andrea Ranocchia. Nu talas det om att man jagar en annan försvarare. Ryssarna vill värva Branislav Ivanovic från Chelsea, enligt Transfermarketweb.

Ivanovic har fått sparsamt med speltid på Stamford Bridge den här säsongen. Detta ska ha gjort så att Zenit ska ha sett sin chans att försöka locka spelaren tillbaka till Ryssland.

Mellan 2006 och 2008 spelade försvararen för Lokomotiv Moskva. Nio år senare kan spelaren återvända till landet och ligan.

Kontraktet går ut

Mittbackens nuvarande kontrakt med Chelsea går ut under sommaren 2017. Det talas även om att klubben har möjlighet att förlänga avtalet i ytterligare ett år. Det är dock tveksamt om Premier League-föreningen kommer att göra det med tanke på att Ivanovic inte har fått spela så mycket under den senaste tiden.

På grund av situationen kan ligaledaren i Premier League se sin chans att tjäna pengar på mittbacken. För att få så mycket som möjligt för spelaren kan man sälja honom redan i vinter.

Om Ivanovic säljs den här månaden är hans långa tid i Londonklubben över. Han anlände till Chelsea under januari 2008. Efter nio år på Stamford Bridge kan nu 32-åringen vara på väg mot ett nytt äventyr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365