Ante Coric avslöjar – var nära att gå till Liverpool

Ante Coric avslöjar: var nära att gå till Liverpool

Mittfältaren erkänner att han var nära ett klubbyte

Dinamo Zagrebs talangfulle mittfältare Ante Coric, en prioritetsvärvning av Liverpool under sommaren, har talat ut om hur han enbart var en medicinsk undersökning från att skriva under för Liverpool.

Liverpools aktivitet under sommarens transferfönster kan klassas som hyfsat hög. En del spelare har kommit in och en del har lämnat. Liverpool har även haft flertalet spelare under sommaren som de har budat på och visat att de vill ha, men som har avböjt erbjudandena. En spelare som Jürgen Klopp och hans gäng var väldigt intresserad av var Dinamo Zagrebs mittfältare Ante Coric. Den unge talangfulle spelaren har nu berättat just hur nära han var på att gå till Liverpool. 19åringen har blivit uppvaktad av många andra stora europeiska klubbar under sommaren, till exempel Tottenham, Manchester City och då Liverpool, men valde tillslut att stanna med de kroatiska mästarna, dock var han väldigt nära Merseysideklubben. Det gick rykten som sade att den unge talangen skulle ha genomgått en medicinsk undersökning, rykten som Coric dock förkastar och menar på aldrig hände.

– Jag är glad att så stora klubbar vill ha mig, men jag vill spela med mitt favoritlag i Champions League, berättade Coric för Goal.

– Det var upp till mig att bestämma, allt jag behövde göra var en medicinsk undersökning, men jag ville stanna i Dinamo, där jag kan ge så mycket mer, fortsatte Coric.

Coric kommer under årets Champions Leaguekampanj få en chans att visa vad han går för, när Dinamo Zagreb ställer upp i grupp H mot de italienska mästarna Juventus, Europa Leaguevinnarna Sevilla och franska Lyon. Liverpool däremot är inte med i någon europeisk turnering alls, då de förra året slutade på en åttondeplats i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply