Officiellt: Omar Colley lämnar Djurgården för Genk

Uppgifter: Klart att Omar Colley lämnar Djurgården för Genk
bet365

Mittbacken lämnar Allsvenskan

Omar Colleys tid i Allsvenskan är över. Spelaren är klar för KRC Genk, bekräftar den belgiska klubben på sin officiella hemsida. Därmed lämnar han Djurgården.

Djurgården förlorar en till stjärna den här sommaren. Nu är det officiellt att Omar Colley lämnar klubben för att istället flytta till KRC Genk Belgien. Övergången har bekräftats av den belgiska klubben på den officiella hemsidan. Man skriver även att mittbacken har skrivit på ett avtal på tre år, med en möjlighet till att förlänga med ytterligare två år.

Efter många om och men väjer alltså Colley till slut att lämna Djurgården. Till en början uppgavs det att spelaren rest till Belgien för att träna med KRC Genk utan den svenska klubbens tillåtelse. Efter det sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att han inte ville sälja mittbacken och var beredd att ta ärendet till FIFA efter Colleys och Genks agerande. Nu låter Andersson spelaren lämna föreningen trots allt.

 

Mycket har hänt

Försäljningen av Colley är en av de många förändringar som skett i Djurgården under sommaren. Bland annat har den tidigare tränaren Pelle Olsson fått sparken av klubben och ersatts av engelsmannen Mark Dempsey. Dessutom har man sålt Sam Johnson till kinesiska Wuhan Zall och plockat in exempelvis Magnus Eriksson och Andreas Isaksson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply