Officiellt: André Ayew går till West Ham

Officiellt: André Ayew går till West Ham

Lämnar efter enbart en säsong

Efter att rykten de senaste veckorna blossat upp står det nu klart att Swanseas ytter André Ayew går över till West Ham inför den nya Premier Leaguesäsongen på ett femårskontrakt.

Swanseas talangfulle yttermittfältare André Ayew spelade förra året 34 matcher för det walesiska Premier Leaguelaget och gjorde 12 mål samt fem assists. Det blev ghananens förste och siste säsong i klubben, som idag tillkännagav att de har kommit överrens med West Ham United om en rekordbrytande deal för West Hams deal på 20,5 miljoner pund. Det är en deal som sträcker sig fem år framöver.

Den 24årige yttern har alltså numera utgångspunkt i London och kommer att ansluta till klubben snarast. Ayew själv har även uttalat sig för klubbens hemsida och sagt några ord.

– Jag är väldigt stolt och glad över att vara i denna magnifika klubb. Jag är glad att spela för dessa fansen och jag hoppas att jag kommer kunna göra människorna här mycket glada. Klubben har mycket ambitioner och en fantastisk tränare. De vill bli en större klubb med varje år och med den nya stadion och en ny träningsanläggning så kan du känna att de jobbar sig upp på en annan nivå och jag vill vara del av det projektet, sade Ayew.

– Jag vill träna hårt, göra mitt jobb och visa att jag förtjänar att spela för West Ham United. Jag vill ge tillbaka till tränaren och fansen det självförtroende som de visar mig, avslutade yttern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply