Olympiacos slog Atlético efter målrik tillställning

Samtidigt som Malmö förlorade i Turin möttes de två andra lagen i gruppen. Olympiacos tog emot Atlético Madrid hemma på Karaiskakis-stadion.

De rödvit-randiga grekerna tog ledningen efter 13 minuter spelade. Arthur Masuaku avlossade ett långskott som Atléticos målvakt Jan Oblak såg sent och 1-0 var ett faktum. 2-0 kom kvarten senare när Ibrahim Affelay tunnlade målvakten och Olympiacos andra mål var ett faktum. Atlético reducerade i minut 38 men 2-1 var resultatet i halvtid.

Konstantinos Mitroglou gjorde 3-1 till grekerna med kvarten kvar och Atléticos Antoine Griezmann reducerade till 3-2 men Madridlaget lyckades inte få till en kvittering och Olympiacos går vinnande från matchen med tre poäng.