Olsen mycket nära grekisk storklubb

bet365

Robin Olsen kan lämna Malmö FF för PAOK redan denna veckan

Fotbollskanalen avslöjar under tisdagen att Robin Olsen är inne i slutförhandlingar med den grekiska storklubben PAOK FC och att han redan har sagt farväl till sina lagkamrater i Malmö FF.

Robin Olsen har varit ett hett namn under 2015 efter sin succésäsong för Malmö FF 2014. Han fick chansen att visa sig i Champions League och där gjorde han flera fina prestationer för MFF. Erik Hamrén snappade även upp Olsens framsteg och har sakta börjat matcha in 25-åringen mellan burarna i det svenska landslaget istället för Andreas Isaksson.

Tidigare har klubbar i England, framför allt Hull, varit aktuellt för Olsen om han bestämt sig för att flytta i sommar. På grund av att Hull degraderades från Premier League svalnade det ryktet av rejält och istället kom andra klubbar fram i jakten. För någon vecka sedan pratades det om att PAOK FC, en av de stora grekiska klubbarna, ville ha Olsen. Hasan Cetinkaya, Olsens agent, har mycket goda kontakter både i Grekland och i Turkiet där flera av hans klienter redan spelar.

Har redan sagt farväl till lagkamraterna

Affären ska redan vara klar till stora delar och Olsen, som spelade fotboll för IFK Klagshamn i division 2 så sent som 2011, ska redan ha sagt farväl till sina nuvarande lagkamrater.

– Han var och sa hej då till spelarna i dag, säger en källa med insyn enligt Fotbollskanalen.

PAOK är en av Greklands stora klassiska klubbar tillsammans med Olympiakos, Panathinaikos och AEK Athen. Spelare som Dimitris Salpingidis, Christian Noboa, Razvan Rat och Hedwiges Maduro spelar för tillfället för klubben med 2 ligatitlar i sitt prisskåp.

Svensken Sotiris Papagiannopoulos representerar även PAOK.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply