bet365

Oliver Giroud nära förlängning med Arsenal

Oliver Giroud nära förlängning med Arsenal

Nytt kontrakt för Oliver Giroud

Fransmannen som ryktats vara på väg bort från klubben ska nu istället vara på väg att förlänga sitt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

Oliver Giroud är en spelare som levererar till och från i Arsenal. Ena sekunden kan fransmannen vara glödhet medan andra sekunden är han på väg att lämna för spel på annat håll. Denna säsong är inget undantag och anfallaren har endast deltagit i nio ligamatcher sen Premier League drog igång i augusti månad.

Under en period pratades det om att Giroud skulle vara på väg att lämna Emirates Stadium men nu kommer franska radiokanalen RMC  med uppgifter om att Giroud istället ser ut att skriva ett nytt kontrakt med Gunners, något som enligt några kan vara överraskande. Den före detta Montpellier-spelaren som varit i klubben sen 2012 har ett kontrakt som sträcker sig till och med juni 2018 men ser nu ut att förlängas med ytterligare ett år.

Förlängningen sägs dock inte betyda att 30-åringen får en högre lön, utan att han fortsätter tjäna de 5.2 miljoner pund per säsong som han gör idag.

Även Koscielny kan förlänga

Laurent Koscielny är nära att skriva nytt kontrakt med Arsenal, det rapporterar den franska radiokanalen RMC. Spelaren som anslöt till den engelska huvudstadsklubben 2010 har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med 2019 menen ny överenskommelse kommer förlänga kontraktet med ytterligare ett eller två år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply