Bekräftat: Zlatan Ibrahimovic följer med till Sverige

Manchester United har med sig Zlatan i turnén i Sverige

Lördag den 30:e juli flyger Manchester United till Sverige för att möta Galatasaray i Göteborg. Det har varit frågetecken kring Zlatans medverkan i matchen men nu är det officiellt att han ska spela.

Zlatan Ibrahimovic flytt till Manchester United har skapat kaos i fotbollsvärlden och inte minst bland alla Man United-fans. Det är en av världens mest följda klubbar och man har även ett imponerande följe i Sverige. Därför passade det som handen i handsken att Manchester United skulle träningsspela mot Galatasaray i Sverige och att Zlatan var klar för klubben.

Den extremt rika svensken har inte bara sagt en del sköna grejer genom åren och tjänat både en och annan slant, han får även beröm från sina tränare jämnt och ständigt. Det har dock varit ett frågetecken om han skulle hinna spela matchen mot Galatasaray på grund av sin semester efter EM. Men nu är det bekräftat att han kommer medverka.

Vill du se matchen?

Är du intresserad av att se matchen på plats har vi samlat all info för dig på denna länken. Det blir också en stor bonus både för tröjförsäljningen och United som lag att Zlatan hinner vara med på lördag.

Klubben kommer dock inte träna något i Sverige. Man flyger till Göteborg på matchdagen och flyger hem senare på kvällen. En sak är säker – det kommer vara en hel del personer som kommer försöka få en autograf och bild av Zlatan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply