Officiellt: West Ham bryter med Kevin Nolan

Kevin Nolan bryter med West Ham efter fyra år i klubben

Sedan 2011 har Kevin Nolan varit en av West Hams stora mittfältsmotorer med sitt riviga och energiska spel. Hans period i klubben kom idag till ett abrupt slut då han bryter sitt kontrakt.

Kevin Nolan är känd i England som en lojal spelare som alltid ger sitt absolut främsta och agerar som en förebild, både på och utanför planen. Han är personen som hjälpte Andy Carroll ur en hel del personliga problem, både i Newcastle och sedan de båda flyttade till London.

Under sommaren har Nolan ofta varit kapten och varit en av de som spelade när West Ham slogs ut av Astra Giurgu från Rumänien i Europa League-kvalet. Men Slaven Bilic har inte varit ett stort fan av 33-åringen som inte startat någon av de tre inledande Premier League-matcherna. Därför byter de bägge parterna kontraktet.

Bryter med omedelbar verkan

Nolan har tidigare gjort över 300 matcher för Bolton och 100 matcher för Newcastle, utöver sina 150 för West Ham. Det har pratats om en eventuell återkomst till moderklubben Bolton men klubben har det tufft ekonomiskt och ska inte ha pengar till Nolans höga lön.

På West Hams officiella hemsida passar ändå Nolan på att tacka klubben och sin tid i östra London.
-Jag har haft en bra tid i West Ham och har många fina minnen jag tar med mig. Men nu ser jag fram emot en ny utmaning i en ny klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply