Officiellt: West Bromwich sparkar tränaren

Alan Irvines West Bromwich Albion har haft en knackig start på den här Premier League-säsongen och man har hittills bara lyckats vinna 4 av 19 matcher vilket gör att man placerar sig på en 16-plats i ligan, bara en poäng från nedflyttningsplats. Och nu har den engelska klubben bestämt sig för att sparka sin tränare Alan Irvine, bara två dagar efter att Crystal Palace gjorde detsamma med Neil Warnock.

56-årige Irvine tog över den brittiska klubben så sent som i somras, men det blev alltså bara ett drygt halvår i klubben innan han tvingades att lämna på grund av bristande resultat. Och enligt klubbens tekniskt ansvarige Terry Burton är det just de dåliga resultaten som är anledningen till att man valde att gå skilda vägar.

– Han har lyckats riktigt bra med att utveckla spelare som Saido Berahino och Craig Dawson men tyvärr har han inte riktigt lyckats med resultaten och i slutändan är det ändå det som räknas, sa Burton till klubbens officiella hemsida och fortsatte sedan med:

– Alan har imponerat på oss alla med hans sätt att vara, engagemang och arbetsamhet, men han vet själv att reslutaten inte har varit tillräckligt bra.

Enligt Daily Express är Tottenhams före detta tränare Tim Sherwood och Crystal Palace före detta succétränare Tony Pulis favoriter till att ersätta Irvine.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply