Officiellt: Villarreal sparkar Marcelino Garcia Toral

Officiellt: Villarreal sparkar Marcelino Garcia Toral

Marcelino lämnar Villarreal

Den spanska klubben som spelar play off till Champions League om drygt en vecka meddelar att man sparkar Marcelino García Toral efter tre år och ett halvt år i Valenciaklubben.

Villarreal kommer inte att ledas av Marcelino García Toral den kommande säsongen, det bekräftar ’den gula ubåten’ på sin hemsida sent på onsdagskvällen. Klubben som slutade på fjärde plats den gångna säsongen i den spanska högstaligan har inte meddelat varför man väljer att gå skilda vägar vilket har upprört många supportrar.

Tillsammans med sin tränarstab lämnar man klubben med omedelbar verkan och det är ännu oklart vem som kommer att ta hand om laget som om drygt en vecka spelar play off till Champions League mot AS Monaco.

Manuel Pellegrini kan ersätta

Enligt Diario MARCA kommer man försöka skriva kontrakt med Manuel Pellegrini som lämnade Manchester City i maj månad och för tillfället står utan klubb. Chilenaren som hunnit bli 62 år har tidigare varit i den spanska toppklubben mellan 2004 och 2009 då man tog sig till semifinal i Champions League men förlorade mot Arsenal med 1-0 över två matcher.

 

Läs mer på Silly Season Sverige

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply