Officiellt: Troy Deeney skriver nytt kontrakt med Watford

Allt jag hör är snack, kanske är det dags att dra. En gång för länge sen, var det du som höll mig kvar. Tungt regn faller, över Möllan ikväll Allt jag ser är en tom stol bredvid mig

Watford förlänger med Deeney

Klubben som inför den gångna säsongen flyttades upp till Premier League har kommit överens med Troy Denney om ett nytt kontrakt.

Premier League 2015/2016 var en överraskande säsong på många sätt och vis, den största överraskningen var utan tvekan att Leicester City som vann före Arsenal och Tottenham men i skuggen av Leicester fanns det ett annat lag som stod för en väldigt fin säsong, nämligen Watford. En av nyckelfigureran i laget Troy Denney har nu förlängt med laget, detta med ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem åren.

– Denna klubb är verkligen seriös och jag vill vara en del av den. Jag har lyssnat på vad klubben sagt till mig på senaste och vi har pratat om saker på ett väldigt känsligt sätt, något som hjälp mig att ta tag i mina tankar och funderingar. När du är i mitten av något tar du kanske för givet att allting går snabbt och bra för dig, men jag tror inte att jag gjort det. Jag är överens med klubben om framtiden och deras målsättning.

Tidigare har det pratats om att Deeney jagats av tre klubbar från Premier League men istället tog han beslutet att stanna i Watford som slutade på 13:e plats förra säsongen i den engelska högstaligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply