bet365
bet365

Officiellt: Thiago förlänger med Bayern Munchen

bet365
Officiellt: Thiago förlänger med Bayern Munchen

Thiago stannar i Bayern Munchen

Vid lunchtid på fredagen står det klart att Thiago Alcantará förlänger sitt kontrakt med den tyska storklubben till och med sommaren 2021. Det hela bekräftades av Bayern Munchen via klubben officiella kanaler.

Med åtta mål på 39 matcher denna säsong har Thiago Alcántara växt ut till en viktig pelare på Bayern Munchens mittfält.. Den spanska landslagsspelaren anslöt till klubben 2013 tillsammans med Pep Guardiola och nu står det klart att mittfältaren fortsätter ännu längre på Allianz Arena.

På fredagsmorgonen offentliggjordes nämligen att spelaren förlänger sitt kontrakt med den tyska storklubben vilket betyder att han stannar i klubben till och med sommaren 2021. Förlängningen kommer i ett läge det det spekulerats mycket om huvudpersonens framtid, detta då bland annat Pep Guardiola varit intresserad av att värva spelaren till Manchester City.

SE ÄVEN: Bayern Munchens lönelista 2017

Köper loss Kingsley Colman

Efter att ha varit på lån i Bayern under två säsonger blir flytten till Bundesligaklubben nu permanent, det offentliggjordes under torsdagseftermiddagen.

Under de två senaste säsongerna har Kingsley Coman varit utlånad av Juventus till den tyska storklubben Bayern München. Spelaren har imponerat på Allianz Arena och nu står det klart att Bayern köper loss spelaren under sommarens transferfönster.

På sin hemsida meddelar man att man kommer utnyttja den köpoption som finns i spelarens kontrakt samtidigt som Coman skriver på ett kontakt till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply