bet365

Officiellt: Southampton värvar Juanmi

Premier League-klubben bekräftar värvningen från Malaga

Premier League-klubben Southampton bekräftar på tisdagskvällen att den spanske anfallaren Juanmi är klar för klubben. Anfallaren kommer närmast från Malaga och är deras första nyförvärv i sommar.

Juanmi, vars fulla namn är Juan Miguel Jiménez López, rapporterades under gårdagen vara på god väg att skriva på för Premier Leagues succélag från den senaste säsongen, Southampton. Då sades en överenskommelse finnas mellan hans dåvarande klubb Malaga och den brittiska klubben.

”Ett rent nöje att vara här”

Och vet ni vad, på tisdagskvällen har nu övergången blivit officiellt klar. Juanmi blev sommarens första värvning av Premier League-sjuan, som har Europa League-kval att se fram emot i höst.
— Det är ett rent nöje att vara här och jag ser fram emot att bli en del av den här klubben. Jag är ängslig och vill börja så snart som möjligt. Detta är en stor klubb och de har visat ett stort förtroende i mig. Träningsanläggningen är magnifik och likaså stadion. Det är verkligen, verkligen en stor klubb, säger anfallaren till klubbens hemsida.

”En dröm som gått i uppfyllelse”

Anfallaren som är född 1993, berättar vidare hur stort det är för honom att nu få chansen att spela i den högsta divisionen inom engelsk fotboll.
— Sedan jag var väldigt ung har det alltid varit en dröm för mig att få spela i Premier League. Spelstilen som spelas där är lik det sätt som jag spelar, så det är en dröm som slagits i uppfyllelse. Nu vill jag börja spela och börja göra mål.

Den spanske anfallaren har skrivit på för fyra säsonger i Premier League med The Saints och han lämnar La Liga med ett facit på 21 mål på 95 matcher för Malaga under sex säsongers spel.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply