Officiellt: Sevilla ersätter Gameiro med Wissam Ben Yedder

bet365
Officiellt: Sevilla ersätter Gameiro med Wissam Ben Yedder

Wissam Ben Yedder till Sevilla

Sevilla bekräftar på sin officiella hemsida att man kommit överens med den franske anfallaren Wissam Ben Yedder från Toulouse.

Wissam Ben Yedder har tidigare varit på radaren hos bland annat Tottenham och Arsenal som velat värva anfallaren som sen 2010 spelat i Ligue 1 och Toulouse. Efter att det stod klart att Sevilla säljer Kevin Gameiro till Atlético Madrid har nu Ben Yedder valt att skriva på för Sevilla, detta ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem säsongerna.

Den franske U21-landslagsspelaren med rötter i Tunisien har under sin tid i Toulouse stått för 63 mål varav 23 förra säsongen men nu blir det en flytt till Sevilla efter att de båda parterna kommit överens om en övergång.

Ben Yedder kommer att anlända till Sevilla på söndagskvällen för att därefter genomgå den obligatoriska läkarundersökningen med sin nya klubb på måndagen då han även kommer skriva på sitt nya kontrakt.

Även Luciano Vietto ansluter

Luciano Vietto hade en medioker säsong i Atletico Madrid 2015/2016. På grund av det har spelaren kopplats ihop med ett antal olika klubbar under den här sommaren. Bland annat sades det att Barcelona vill värva Vietto, och även Arsenal ska ha varit intresserade av spelaren. Nu är det klart var spelaren hamnar. Argentinaren kommer att spela för Sevilla den kommande säsongen. Detta har presenterats av klubben via den officiella hemsidan samt sitt Twitterkonto.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply