Officiellt: Sebastian Rode till Borussia Dortmund

Officiellt: Sebastian Rode till Borussia Dortmund

Borussia Dortmund värvar Sebastian Rode från Bayern München

På måndagen står det klart att Borussia Dortmund förstärker mittfältet med Sebastian Rode som ansluter från Borussia Dortmund.

Unde de senaste säsongerna har det varit Bayern München som värvat spelare från Borussia Dortmund. Robert Lewandowski, Mario Götze och Mats Hummels är endast några av namnen och nu har det gjorts ännu en affär mellan klubbarna, fast denna gången är det tvärt om.

Det är den tyske mittfältaren Sebastian Rode som blir Dortmunds tredje nyförvärv denna säsong efter att man tidigare skrivit kontrakt med Marc Bartra och Ousmane Dembelé.

– Jag är ett fan av BVB sen barnsben och därför ville jag jättegärna att denna affären skulle gå igenom. Jag ser fram emot de nya målen och min första match på Signal Iduna Park, säger spelaren i en kommuniké som klubben publicerat på sin hemsida.

Därmed lämnar Rode Bayern München efter en säsong där han fick sparsamt med speltid och skriver på ett fyraårskontrakt med den svartgula klubben för att försöka utmana Bayern i toppstriden av Bundesliga.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply