Officiellt: Rubén Pérez lämnar Atlético för Granada

Mittfältaren skriver på för Granada

Efter att ha varit utlånad till den andalusiska klubben under förra säsongen står det klart att Granada köper loss 26-åringen som skriver på för fyra säsonger.

Atlético Madrid och Granada är överens om en övergång för Rubén Pérez, det bekräftar båda klubbarna på sina officiella hemsidor. Spelaren som under förra säsongen var utlånad till Granada väljer nu alltså att stanna i laget som slutade på 17 plats förra säsongen i Primera División.

Rubén Pérez kom till Atlético Madrid 2004 och har sedan dess spelat i de olika ungdomslagen innan han tog steget upp i a-laget. Efter att ha inte ha fått någon speltid under Diego Pablo Simeone valde spelaren att gå på lån och har under de fem senaste säsongerna varit utlånad till inte mindre än fem klubbar. Deportivo La Coruña, Getafe, Betis, Elche, Torino och Granada är klubbarna som spelaren lånats ut till och efter en fin säsong med det sistnämnda laget väljer han nu att stanna kvar på Estadio Nuevo Los Carmenés.

Rubén Pérez blev säsongen 2010/2011 nominerad till La Ligas nykomling tillsammans med Antoine Griezmann och Iker Muniain.

Det är oklart hur mycket Granada ska ha betalat för spelaren men enligt transfermarkt är spelaren värd 1,75 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply