Officiellt: PSG förlänger med Laurent Blanc

Officiellt: PSG förlänger med Laurent Blanc
bet365

Skriver på nytt tvåårskontrakt

PSG bekräftar idag på sin hemsida att man valt att förlänga Laurent Blancs kontrakt.

Det har tidigare ryktats om att Laurent Blanc har suttit löst som tränare för PSG. Bland annat har det sagts att José Mourinho vill ta över PSG. Idag har sagan fått sitt slut.

PSG dödar alla spekulationer om en ny tränare genom att bekräfta att Laurent Blanc har skrivit på för två nya år med klubben på den officiella hemsidan. Det gör att han kommer fortsätta leda laget över säsongerna 2016/2017 och 2017/2018, om inget oväntat sker.

Blanc var mycket nöjd med att få sitt kontrakt förlängt.

– Självklart visar det att klubben tror på mig. Jag är väldigt nöjd, säger Blanc till klubbens officiella hemsida.

Nu när det är klart att han kommer leda laget i två år till väljer Blanc att blicka mot framtiden. 

– Vi måste tänka på framtiden. Klubben har ambitioner att göra bra resultat i både Frankrike och i Europa. Vi kommer att göra allt för att nå de målen.

Genom att blicka mot framtiden poängterar fransmannen att det är speciellt en turnering som han vill vinna under sina kommande år i PSG.

– Det finns en turnering som vi ännu inte har vunnit, Champions League. Det är en väldigt svår turnering att vinna, men en dag kommer PSG att vinna Champions League.

Blanc skrev på för den franska huvudstadsklubben under sommaren 2013. Han är nu inne på sin tredje säsong i klubben. Om inget oväntat sker blir det två till.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply