Officiellt: Prijovic lämnar Djurgården

bet365

Silly Season Sverige kunde tidigare idag rapportera att Aleksandar Prijovic är nära en flytt från Stockholmsklubben, nu allt klart.

Anfallaren tackar nu för sin tid i Djurgården och meddelar att han har skrivit på ett kontrakt med Boluspor som spelar i den turkiska andraligan, det skriver DIF på sin hemsida.

– Vi har valt att gå skilda vägar och har diskuterat oss fram till en lösning som är bra för Djurgården och för Prijovic. Han är stolt över sin tid här hos oss och vi tackar honom för hans insats. Han kommer att åka till Turkiet i morgon lördag, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

– Jag har haft en bra tid i Djurgården. Jag har trivts väldigt bra och fått många positiva erfarenheter under året. Förhoppningsvis har jag kunna betala tillbaka en del genom mina mål. Nu väntar ett nytt äventyr och jag är tacksam för att föreningen och Bosse Andersson har ställt upp ett mycket bra sätt runt övergången. Jag önskar Djurgården all lycka framöver, säger Aleksandar Prijovic om övergången.

Prijovic gjorde under sin tid i Djurgården 10 mål på 27 matcher.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply