Officiellt: Patrik Rosengren tar över Mjällby AIF

Legendaren Patrik Rosengren blir Mjällby AIF:s nya tränare

Patrik ”Bagarn” Rosengren är en av Mjällby AIF:s absolut största spelare genom tiderna med närmre 200 matcher för klubben. Nu tar han över som huvudtränare för A-laget.

Att vara lojal mot sitt lag är något som försvinner allt mer inom fotbollen. Det är inte många spelare nuförtiden som håller sig till en och samma klubb hela sin karriär, även om det finns spelare som Francesco Totti och Ryan Giggs som har gjort det.

Spelare har i alla fall oftast något lag i sitt hjärta och det är ofta deras moderklubb. Många spelare återvänder till sitt hjärtas lag i slutet av sin karriär och så gjorde även Patrik ”Bagarn” Rosengren. Den reslige mittbacken flyttade hem till Mjällby efter en sejour i Kalmar FF. Sedan dess har han avancerat som tränare i laget och nu har han blivit tillsatt som klubbens nya huvudtränare.

Satsar tillbaka mot elitfotbollen

Mjällby AIF bekräftar på sin officiella att den tidigare assisterande tränaren Patrik Rosengren tar över som huvudtränare. Ordföranden Magnus Emeus och klubbchefen Jörgen Martinsson är mycket nöjda med valet.
– Styrelsen är helt övertygad om att Patrik tillsammans med det team som kommer att presenteras inom det snaraste är det rätta för att leda klubben in i framtiden och mot nya framgångar där siktet givetvis är inställt på att ta oss tillbaka till Svensk Elitfotboll, skriver duon på klubbens officiella hemsida.

Rosengren avslutade sin aktiva karriär 2012, då 41 år gammal.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365