Officiellt: Norwich värvar målvakt

Jake Kean ansluter på ett två-årskontrakt

Målvakten Jake Kean släpptes av Championship-klubben Blackburn tidigare den här sommaren. Nu står det klart att den 24-årige spelaren kommer tillhöra Premier League-klubben Norwich fram till sommaren 2017.

Premier League-klubben Norwich har på lördagen gjort klart med sitt femte nyförvärv den här sommaren. Efter värvningar av bland annat Liverpool-spelaren Andre Wisdom på lån, samt den irländske landslagsmannen Robbie Brady, har nu laget gjort klart med en ny målvakt.

”En massiv möjlighet”

Den 24-årige burväktaren Jake Kean som tidigare den här sommaren lämnade Championship-klubben Blackburn, ansluter nu till Premier League-nykomlingen som bosman. Han har signerat ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger, fram till sommaren 2017.
— Detta är en massiv möjlighet för mig, säger spelaren till klubbens hemsida.
— Jag hade andra erbjudanden, men när jag fick reda på att Norwich var intresserade, då kunde jag ha stängt av min telefon för jag skulle inte bli underhållen av något annat. För ett par år sedan flög jag högt men oturligt nog har min knäskada gjort det rätt så svårt för mig att ta mig tillbaka till där jag var. Jag känner att med det stöd som Alex Neil och Dean Kiely har visat mig här redan, kommer jag inte att vara långt från att komma tillbaka till den nivån.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365