Officiellt: Niko Kranjčar skriver på för New York Cosmos

Officiellt: Niko Kranjčar skriver på för New York Cosmos

Niko Kranjčar lämnar Queens Park Rangers för New York Cosmos

På fredagskvällen rapporterar den amerikanska fotbollsklubben att man skrivit ett kontrakt med Niko Kranjčar, ett kontrakt som sträcker sig över vårsäsongen.

Niko Kranjčar spelade tidigare i Dinamo Zagreb och Hajduk Split, detta innan han lämnae hemlandet för att istället skriva på för Portsmouth FC där han totalt spenderade tre säsonger innan han flyttade till White Hart Lane för spel i Tottenham Hotspur, en sejour som varandra mellan 2009 och 2012 innan han flyttade till Dinamo Kiev. Sen 2013 har Niko Kranjčar spelat för Queens Park Ranger men nu är hans tid i Championship slut då han kommit överens med New York Cosmos.

– Jag har tyckt allt har varit jättebra under dessa dagar som jag tränat här. Att få jobba med spelarna och tränarteamet har varit en väldigt bra upplevelse. Jag tror att det sätt som laget spelar på passar mig bra och jag ser fram emot att få spela en tävlingsmatch med detta laget denna säsong, säger spelaren själv.

Klubbens huvudtränare Giovanni Savarese säger till hemsidan att Kranjčar är en fantastisk människa.

– Niko är inte bara en världsklasspelare, han är också en fantastisk människa. Han har en väldigt bra blick för spelet och trygg med bollen vid fötterna. Han är ett bra självförtroende och kommer bidra med mycket offensivt till vårt lag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply