Officiellt: Nasiru Mohammed nobbar Marseille – förlänger med Häcken

Nasiru Mohammed förlänger med hårdsatsande BK Häcken

BK Häcken har värvat ett par riktiga högklassiga namn i sommar och man satsar rejält inför nästa års Allsvenska. Den senaste affären blev klar under torsdagen då Nasiru Mohammed förlänger med klubben.

Nasiru Mohammed kom till Sverige år 2012 som en 18-årig oprövad ghanansk talang. Ingen visste vem det var, men han tog Allsvenskan med storm. Den enorma snabbheten gjorde att Nasiru gjorde fyra allsvenska mål på sina elva svenska matcher. Sedan dess har han gjort drygt 80 matcher och 15 mål har det blivit på dessa.

22-åringen har kopplats ihop med ett antal utländska klubbar i somras, bland annat Marseille och ett gäng andra franska klubbar. Nasiru blev dock kvar i BK Häcken och nu kommer han vara en viktig del i deras storsatsning mot toppen i Allsvenskan. Nasiru har nämligen skrivit på ett nytt kontrakt.

”Vi kan hjälpa honom att utvecklas ännu mer”

Häckens sportchef Sonny Karlsson har redan värvar flera tunga namn i sommar. Alexander Farnerud, Rasmus Lindgren och Alhassan Kamara har alla plockats in i hopp om att utmana i den absoluta toppen nästa säsong. I den satsningen är Nasiru en viktig kugge.
– Vi är väldigt glada över att vi får ha kvar Nasiru här. Han har ju i princip varit ordinarie sedan han kom som 18-åring. Han har tagit stora steg under sin tid här och vi tror att vi kan hjälpa honom att utvecklas ännu mer, säger sportchefen Sonny Karlsson till hemsidan.

Nasiru Mohammed ser fram emot att fortsätta karriären i Häcken.

– Jag är väldigt glad över att det är klart att jag stannar i BK Häcken. Jag älskar klubben och människorna här och jag vill fortsätta utvecklas och hjälpa laget, säger 22-åringen till hemsidan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply