Officiellt: Nani skriver på för Fenerbahce

Fenerbahce rustar truppen rejält genom att värva Nani

De senaste dagarna har Nani ryktats allt mer flitig till Fenerbahce och det har dykt upp bilder där han är på väg till Turkiet. Under måndagen bekräftar Fenerbahce att Nani är klar för klubben.

Sedan 2007 har Nani tillhört Manchester United och har under långa tider varit en viktig spelare, främst under Sir Alex Ferguson, och snurrade upp de flesta ytterbackarna när han var som bäst. De senaste säsongerna har Nani fått utstå stor kritik och har varit petad under långa perioder. Louis Van Gaal meddelade direkt när han tillträdde som tränare att Nani inte ingår i hans planer och därför lånades han ut till sin moderklubb Sporting Lissabon.

Trots en lyckad lånesejour i Portugal så blev det ingen permanent flytt hem igen för den 86-faldiga portugisiska landslagsmannen. Istället bekräftar Fenerbahce att Nani är klar för klubben.

Presenteras officiellt klockan 17:00

Trots att Fenerbahce har bekräftat på sin officiella hemsida är affären inte klar till 100% än eftersom han inte är presenterad för klubben än. Affären kommer dock hända. Läkarundersökningen är klar och kontraktet är överenskommet. Det enda som återstår är den sista signaturen som ska komma på pappret.

– Jag är verkligen riktigt glad över att vara här. Jag ser detta som en ny möjlighet i min karriär. Detta är en möjlighet för att visa upp mig själv. Jag vill vara framgångsrik, säger Nani till Fenerbahces officiella hemsida och fortsätter:

– Jag har sett alla dessa fans komma för min skull och jag blev verkligen glad. Jag vill visa dem min bästa fotboll. Jag gör alltid mitt bästa, fortsätter 28-åringen.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply