Officiellt: Mittfältare lämnar Djurgården

Nahir Oyals tid i Djurgården är över. Det meddelar den allsvenska klubben under lördagen på sin officielal hemsida. 

– Vi har fört diskussioner på träningslägret om att det är en tuff konkurrenssituation i vår trupp och kommit fram till att vi är eniga om att vi ska gå skilda vägar. Vi bryter kontraktet i förtid och Nahir är fri att gå till vilken klubb han vill. Så vi tackar Nahir för hans tid i DIF och önskar honom all lycka till framöver, säger sportchefen Bosse Andersson till klubbens hemsida.

– Jag har pratat mycket med Bosse och vi har kommit fram till att det här blir den bästa lösningen. Jag kommer att röra mig vidare till andra klubbar och har lite alternativ. Så vi får se var det blir, säger mittfältaren till klubbens sajt.

– Jag känner att jag har mer att visa än jag fått till i DIF men ibland blir det så här inom fotbollen. Men det är inget att fundera på utan nu kommer jag att gå vidare.

Spelaren säger dock samtidigt till klubbens hemsida att han kommer att sakna tiden på Kaknäs med klubben och dess spelare, som han tog farväl av under lördagen.

– Jag har haft fantastiska år här i Djurgården. Även om det varit väldigt mycket upp och ner har jag ändå mognat, både som människa och fotbollsspelare, och jag tycker jättemycket om föreningen. Trots att vi går skilda vägar kommer jag alltid att heja på Djurgården.

– Jag kommer att sakna dem och alla andra på Kaknäs, Inge och hela gänget där. Jag kommer att sakna er på kansliet också så det blir lite sorgligt. Men vi kommer att ses på matcherna och så lovar jag att komma förbi och hälsa på.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply