Officiellt: Miroslav Klose lämnar Lazio i sommar

Officiellt: Miroslav Klose lämnar Lazio i sommar
bet365

Miroslav Klose återvänder till Bundesliga?

På tisdagen meddelar Lazio via mikrobloggen Twitter att Miroslav Klose inte kommer att fortsätta i den italienska huvudstadsklubben nästa säsong.

Miroslav Klose slutade i det tyska landslaget för en tid sen, men när det kommer till klubblagsspel är anfallaren fortfarande på topp. Sen 2011 har Klose spenderat sin tid i Lazio men nu står det klart att det inte blir någon kontraktsförlängning med den italienska huvudstadsklubben till nästa säsong.

På tisdagseftermiddagen skriver Lazio via sitt officiella Twitterkonto att det inte blir något fortsatt spel i den ljusblåa tröjan och att man kommer tacka av 37-åringen inför söndagens match mot Fiorentina.

Denna säsong har det totalt blivit 23 matcher, varav 13 starter och sex mål.

Enligt Gazzetta dello Sport kommer spelaren med största sannolikhet att återvända till Tyskland för spel i Bundesliga.

Lazio kan få ryska ägare

Lazio har haft en medioker säsong och ligger för tillfället nia i Serie A, vilket är ett stort misslyckande för klubben. Dessutom har en del saker hänt vid sidan om planen. Bland annat har Lazio sparkat Stefano Pioli, klubbens före detta tränare. Nu ser det ut som att det kan bli ytterligare förändringar i Romklubben.

Enligt Football Italia är Lazios president Claudio Lotito i samtal med ryska affärsmän om att sälja klubben. Förhandlingarna mellan de två parterna sägs ha kommit långt.

Lotito har haft en svår relation till Lazios supportrar och är allt annat än populär på Stadio Olimpico. För honom kan det här fungera som en perfekt möjlighet att kunna försvinna från sin nuvarande position i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply