Officiellt: MFF värvar norsk landslagsman

Malmö FF har gjort klart med ännu en värvning i hopp om att fylla alla sex hålen som spelarna som lämnar klubben skapat. Tidigare har Erik Andersson, Tobias Sana och Oscar Lewicki anslutit. Nu har MFF gjort klart med den norska landslagsmannen Jo Inge Berget.

MFF bekräftar på sin officiella hemsida att man har gjort klart med den 24-åriga mittfältaren. Han beskriver sig själv som en offensiv spelfördelare som kan spela i anfallet, på kanterna eller centralt på mittfältet. 

Övergångssumman är icke avslöjad. Berget tillhörde Cardiff men var utlånad till Celtic under hösten, men utan direkt framgång. I Norge har han spelat både för Lyn, Strömsgodset och Molde.

– MFF är ett spelande lag som inte vill slå långbollar, utan vill ta sig fram genom att hålla bollen på marken och spela en underhållande fotboll. Det är just en sådan fotboll som jag förespråkar. Jag tror att min spelstil kommer att passa in i laget, är Bergets första ord till MFFs officiella hemsida och han fortsätter med att förklara klubbens läge:

– Jag vet att MFF har stora förväntningar på sig, men det är ingenting nytt om man jämför med vad jag gjort tidigare. Nu gäller det för oss att återupprepa förra årets resa och jag ska göra mitt för att ta en plats i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365