OFFICIELLT: Mats Hummels har skrivit på för Bayern München

OFFICIELLT: Mats hummels har skrivit på för Bayern München

Borussia Dortmund säljer Mats Hummels till Bayern München

På måndagen reste Mats Hummels till München för att skriva på kontraktet med sin nya klubb som sträcker sig över de kommande fem säsongerna.

Två veckor efter att Mats Hummels kommit överens med Bayern München om det personliga kontraktet har övergången tillslut gjorts klar och på måndagen genomgick spelaren den obligatoriska läkarundersökningen innan han skrev på ett femårskontrakt med de regerande tyska mästarna, ett kontrakt som binder honom till klubben under de fem kommande säsongerna.

– Vi är väldigt lättade över att välkomna Mats tillbaka till FC Bayern. Han är inte bara en världsklasspelare som kommer förstärka vår trupp, han är även en spelare som tar ansvar och utvecklades i klubben. Först och främst vill jag önska honom lycka till i sommarens EM-slutspel, säger klubben president Karl-Heinz Rummenigge till den officiella hemsidan.

Hummels kom till klubben redan 1995 vid sex års ålder och har spelat i samtliga ungdomslag som klubben haft. 2007 gjorde han debut på Allianz Arena och i januari 2007 flyttade han till Borussia Dortmund, en klubb han spelat i fram tills nu.

– Det var svårt att tacka av Dortmund-fansen, precis som det var 2008, men nu är det på andra håller. Jag ser fram emot allt som väntar mig i Bayern, säger spelaren själv.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply