bet365

Officiellt: Marcus Rohdén till Serie A och Crotone

Officiellt: Marcus Rohdén till Serie A och Crotone

Elfsborg säljer Marcus Rohdén till Crotone

Serie A-nykomlingen skriver på sin officiella hemsida att Marcus Rohdén anlänt till Italien och att han kommer börja träna direkt med sina nya lagkamrater.

Efter en längre tid av rykten och information står det klart att Marcus Rohdén lämnar Elfsborg för italienska Crotone, ett av lagen som flyttats upp från Serie B inför den kommande säsongen. Enligt den östitalienska klubben har Rohdén redan anslutit sig till truppen och ska vara tillgänglig för spel i helgens match mot Champions League-finalisterna Atlético Madrid.

– Det känns otroligt bra att få komma till Crotone och till en så bra liga som Serie A och allt vad det innebär. Jag känner en stor tacksamhet till klubben som väntade in det rätta budet, det är en dröm att få spela i Italien. När väl detta kom upp med Crotone så har Elfsborg verkligen gjort allt för att det ska bli verklighet, och det känns väldigt bra, säger Rohdén till Elfsborgs hemsida.

– Marcus har själv haft en stark vilja att få pröva chansen utomlands och vi har i samförstånd med Marcus tidigare sagt nej till andra intressen sedan två år tillbaka, men när chansen till Serie A dök upp och dessutom var ett bud på en nivå som vi tidigare inte fått så har vi nu valt att tacka ja till Crotone, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till klubbens hemsida.

Det är fortfarande oklart hur mycket Crotone betalar för spelaren som hade kontrakt med Borås-klubben till och med hösten 2018.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply