bet365

Officiellt: Malmö FF värvar ännu en målvakt

Den regerande svenska mästaren presenterar ett nytt nyförvärv, denna gång ännu en målvakt.

Malmö FF har bekräftat att man värvar ännu en spelare, denna gång Fredrik Andersson från Örgryte i Division 1.

– Fredrik är en målvakt som gjort det väldigt bra i Örgryte. Han är rörlig för att sin storlek och har en bra räckvidd, säger sportchefen Daniel Andersson till hemsidan och fortsätter:

– MFF blir såklart några nivåer upp för honom, men Jonnie Fedel och jag har sett honom mycket och ser att det finns mycket att hämta. Förhoppningsvis kan vi få en liknande utveckling som Robin Olsen hade som tog steget från division 2 när han kom tillbaka till MFF.

Ett av många nyförvärv

Andersson är Malmös sjätte nyförvärv för sommaren. Den Gefle-aktuelle målvakten är det senaste namnet i raden med spelare som Kari Arnasson från Rotherham UnitedLuis Felipe Carvalho från TacuaremboJohan Wiland från FC KöpenhamnNikola Djurdjic från Augsburg och Vladimir Rodic från FK Rak.

Wiland har debuterat för Malmö, och det genom att hålla nollan mot GIF Sundsvall, och veteranen väntas vara klubbens förstamålvakt ett tag framöver. Zlatan Azinovic väntas även han komma före Andersson i hackordningen.

Anderssons kontrakt med Malmö sträcker sig över säsongen 2016, och därefter har klubben en option att förlänga med ett år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply