Officiellt: Lucas Silva lämnar Real Madrid för Cruzeiro

Officiellt: Lucas Silva lämnar Real Madrid för Cruzeiro

Real Madrid lånar ut Lucas Silva

Spelaren som bland annat haft hjärtproblem lyckades aldrig ta sig in i Real Madrids startelva och efter att ha varit utlånad lämnar han nu klubben på lån.

Lucas Silva som värvades till Real Madrid i januari 2015 lämnar nu den spanska huvudstadsklubben och flyttar tillbaka till Brasilien och Cruzeiro dit han går på lån. Det stod klart på onsdagskvällen då de båda klubbarna bekräftade överenskommelsen.

Spelarens kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020 och utlåningen till Cruzeiro sträcker sig över 18 månader vilket gör att han kan komma att återvända till La Liga-klubben under sommaren 2018, något som i dagsläget dock är ganska uteslutet.

Silva kom till Real Madrid sommaren 2015 men efter att inte ha lyckats ta en startplats i laget varit utlånad till Marseille Ligue 1 och nu blir det alltså en ny utlåning.

Real Madrid sägs vara nära Dele Alli

Tottenham Hotspur har en riktig juvel på sitt mittfält i form av Dele Alli. Den blott 20-årige mittfältaren har visat prov på enorm talang och har redan etablerat sig som en startspelare i Mauricio Pochettinos trupp efter en och en halv säsong i Premier League. Alli har redan hunnit med att leverera elva mål på 21 matcher, och tre assist, och mittfältaren har sett till att flertalet storklubbar runt om i Europa har fått upp ögonen för hans talanger. Sedan tidigare har Real Madrid rapporterats ha ett mycket starkt intresse, och är även villiga att betala för mittfältarens tjänster.

Nu rapporterar engelsk media, via TMW, att Manchester United har anslutit till de intresserade, och sägs vara redo att utmana Real när det gäller att värva den mycket lovande 20-åringen. Alli sitter för närvarande på ett kontrakt med Tottenham till juni 2022, och skrev nyligen på detta nya kontrakt som även innefattade en löneförhöjning.

SE ÄVEN: Real Madrid löner & lönelista 2016/2017

SE ÄVEN: Tottenham Hotspur löner & lönelista 2016/2017

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply