bet365

Officiellt: Liverpool värvar Loris Karius

Officiellt: Liverpool värvar Loris Karius

Loris Karius klar för Liverpool

På tisdagskvällen offentliggjorde Liverpool spelarköpet av målvakten Loris Karius som ansluter från FSV Mainz 05.

Liverpool värvar ny spelare från Bundesliga, det bekräftar man på sin hemsida på tisdagskvällen. Tidigare har man gjort klart med Joel Matip från Schalke 04 och nu köper man loss målvakten Loris Karius från FSV Mainz 05. 22-åringen har skrivit på ett långtidskontrakt med Anfield-klubben och ansluter i sommar. Läkarundersökningen genomfördes på måndagen.

Till klubbens officiella hemsida säger han att det är en ära att få spela för Liverpool.

– Det är en väldigt bra känsla och en ära att få spela i en klubb som Liverpool. De har en speciell historia med väldigt bra fans, jag ser fram emot att få spela på Anfield. Jag vet mycket om klubben då jag sett de på tv. Det är mycket som kommer upp i tankarna när jag tänker på klubben. Efter att jag pratade med tränaren kändes det väldigt bra då han berättade vad han ville genomföra med klubben och spelarna. Det var ett bra samtal och efter det var jag övertygad om att det var rätt beslut.

Spelaren har tidigare representerat Tyskland på U21-nivå och förra säsongen blev det 34 framträdande i Bundesliga där han höll nollan vid nio tillfällen, något som gjorde att Mainz 05 slutade på sjätte plats i årets Bundesliga.

Karius kommer officiellt att registreras som Liverpool-spelare 1 juni när transferfönstret öppnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365