Officiellt: Leicester förlänger med Christian Fuchs

Officiellt Leicester förlänger med Christian Fuchs

Christian Fuchs skriver på för tre nya år med Leicester City

Leicester City må inte ha startat Premier League lika väl som de regerande mästarna gjorde förra säsongen, men man går i alla fall bra i Champions League. En god nyhet är nu släppt då Christian Fuchs förlänger med klubben.

Förra säsongen stod Leicester City för troligtvis tidernas största skräll när man vann Premier League trots att man var tippade att vara i bottenstriden inför säsongen. Man lyckades också behålla både Jamie Vardy och Riyad Mahrez, samtidigt som man förstärkte med en del namn i sommar.

Även om man för tillfället går tufft i Premier League så satsar man vidare och en förlängning med försvararen Danny Simpson var ett kvitto på detta. Spelet i Champions League ger även mersmak för Leicester inför framtiden och under fredagen kom ännu en positiv nyhet. Vänsterbacken Christian Fuchs förlänger med klubben.

Förlänger med tre år

Christan Fuchs kom som en ratad vänsterback i Schalke 04 inför förra säsongen och har verkligen imponerat sedan dess. Med sin rutin och sitt ledarskap var han en starkt bidragande faktor till guldet förra säsongen. Själv är han väldigt nöjd med förlängningen.
– Det är jätteroligt att vara här och fansen är fantastiska. De och klubben får mig att känna mig lycklig här. i har byggt en bra grund och kan börja sikta högre, säger Fuchs till Leicester officiella hemsida.

Möjliga värvningar för Leicester i framtiden innefattar bland annat mittfältare från Manchester United, en mittfältare från Juventus och succéanfallare från Porto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply