Officiellt: Kalmar-backen förlänger

På tisdagsförmiddagen blev det klart – Kalmars FF:s mittförsvarare, Ludvig Öhman, blir kvar i rödvitt, uppger klubben på sin hemsida.

Efter att sportchefen, Thomas Andersson-Borstam, fört diskussioner med backen, kom man på tisdagen överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2015.

– Ludde som varit i föreningen sedan 2007 är en kontinuitetsbärare med uppåtgående utveckling och vi tror mycket på honom som ledargestalt i Kalmar FF i framtiden. Vi är naturligtvis jätteglada att Ludde valt att stanna kvar hos oss och köra vidare i föreningen, sade sportchefen till klubbens hemsida.

Även Ludvig själv är nöjd mer sin förlängning, efter att ha tillhört A-laget sedan 2010.

– Det känns riktigt bra att det här löste sig nu. Skönt att jag blir kvar i Kalmar FF och får bära den röda tröjan ytterligare två år.

Rykten kring Öhmans vara eller icke vara i Kalmar FF har flödat, då bland annat Chelsea ska ha varit intresserade av försvararen tidigare under hösten. Nu står det alltså klart att han blir smålänningarna trogen, i ytterligare två år efter att ha kommit från Umeå-laget Sanåkerns SK i 2007.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply