Officiellt: José Sosa klar för AC Milan

Officiellt: José Sosa klar för AC Milan

AC Milan värvar José Sosa

På onsdagskvällen bekräftar AC Milan att man värvar den argentinske mittfältaren José Sosa från Besiktas samtidigt som spelaren skriver på ett tvåårskontrakt med den italienska klubben.

AC Milan har under de senaste månaderna jagat en mittfältare och på onsdagen offentliggjorde man att man värvar José Sosa från Besiktas Süper Lig. Argentinaren skriver på ett tvåårskontrakt med San Siro-klubben och ansluter direkt till sina nya lagkamrater.

31-åringen har spelat i Besiktas sen sommaren 2014 då han anslöt från Metalist Kharkiv efter en lånesejour i Atlético Madrid där han var med och vann La Liga samt tog sig till final i Champions League.

Nu väntar en ny utmaning i Serie A för mittfältaren som har en fin passningsfot och kommer bidra med rutin i laget som ska försöka knipa en plats i Europaspelet till säsongen 2017/2018.

Diego López kan lämna Milan i sommar

Samtidigt som José Sosa ansluter till truppen kan en annan spelare lämna, nämligen målvakten Diego López. Spanjoren sägs ha ett erbjudande på borde från Chelsea då Asmir Begovic är nära att lämna den engelska huvudstadsklubben och López sägs ha accepterat en flytt till Stamford Bridge. Milan sägs inte ha några större motsättningar till att López lämnar klubben under sommarens transferfönster.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply