bet365

Officiellt: Javier Mascherano förlänger med Barcelona

Officiellt: Javier Mascherano förlänger med Barcelona

Barcelona är överens med Javier Mascherano om ett nytt kontrakt

Javier Mascherano är en viktig kugge i FC Barcelona och argentinaren verkar vara lycklig i Spanien. Nu är det också bekräftat att argentinaren kommer förlänga sitt kontrakt med två år.

Barcelonas stadige och tillförlitlige mittback Javier Mascherano skulle förlänga sitt kontrakt med klubben till och med juni 2019, det rapporterade vi om så sent som i juni. Sen lades dock förhandlingen på is och Barcelona bekräftade aldrig affären och allt mer talade för att argentinaren var på väg att glida ifrån Katalonien.

Den 13:e oktober kom dock en bekräftelse på Barcelonas officiella hemsida att Mascherano har förlängt sitt kontrakt med klubben. Det nuvarande kontraktet skulle gå ut efter den nuvarande säsongen, men i och med förlängningen så kommer Mascherano spela i klubben till och med juni 2019.

Mascherano kom till klubben redan 2010 och har gjort 289 matcher för Blaugrana sedan dess. Han har dock sagts velat lämna klubben flera gånger, men han har alltid blivit kvar. Klubbar som Juventus har varit mycket intresserade av honom men även hans före detta klubb Liverpool sades vara en möjlighet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply