Officiellt: Iñaki Williams förlänger med Athletic Club

Officiellt: Iñaki Williams förlänger med Athletic Club

Officiellt: Athletic Club och Iñaki Williams överens om förlängning

På torsdagen offentliggjorde den baskiska klubben på sin hemsida att man förlänger kontraktet med sin anfallare Iñaki Williams.

Athletic Club ligger för närvarande på nionde plats i den spanska ligan. I helgen förlorade man med hela 6-0 borta på FC Barcelona men på torsdagen kom en nyhet som kunde glädja de rödvita fansen. Nämligen att klubben har valt att förlänga kontraktet med anfallaren Iñaki Williams till och med 30 juni 2021. Spelarens utköpsklausul har även höjts till 50 miljoner euro då flera klubbar runt om i Europa visat intresse för spelaren vid flertalet tillfällen.

Redan i oktober förra året skrev vi på Silly Season Sverige att Athletic Club vill förlänga med anfallstalangen och efter ett par månaders förhandlingar har man kommit överens.

Aritz Aduriz förlänger med Athletic Club

För endast ett par månader sen stod det även klart att Athletic Club förlänger kontraktet med den rutinerade anfallaren Aritz Aduriz. 34-åringen skrev då på ett kontrakt som sträcker sig till 30 juni 2017, ett datum då han med största sannolikhet kommer att lägga skorna på hyllan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply