Officiellt: Hatem Ben Arfa klar för PSG

bet365
Officiellt: Hatem Ben Arfa klar för PSG

Paris Saint-Germain värvar Hatem Ben Arfa

På fredagseftermiddagen bekräftar den franska storklubben att man värvat Hatem Ben Arfa som förra säsongen spelade i Nice i Ligue 1.

Hatem Ben Arfa kommer att spela sin fotboll under de två kommande säsongerna i den franska huvudstadsklubben Paris Saint-Germain, det bekräftar Parc des Princes-klubben via sin officiella hemsida på fredagseftermiddagen.

29-åringen som tidigare spelat i bland annat Olympique Lyon och Olympique Marseille återvänder därmed till Paris, en stad där han tillbringade mycken av sin barndom innan den professionella fotbollskarriären drog igång på riktigt.

Ben Arfa säger själv att han är väldigt glad över att skriva på för PSG.

– Att skriva på för PSG är en sak som gör mig väldigt glad och stolt. Paris Saint-Germain har alltid varit en väldigt speciell klubb för mig så att få bära tröjan på Parc des Princes är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Det är en ära att klubben gett mig möjligheten att spela här och kunna uppfylla min dröm. Jag kommer göra mitt bästa för att representera mitt lag på bästa sätt och göra lagets supportrar stolta. Jag vill även passa på att tacka OGC Nice, som hjälpa mig tillbaka efter en svår skada genom att ge mig en andra chans, sa spelaren till Paris Saint-Germains hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply