bet365

Officiellt: Han blir Yasins ersättare i Örebro

bet365

Yasin ut och Broberg in för Örebro SK

Sedan tidigare har det stått klart att Ahmed Yasin lämnar Örebro, som nu har värvat hans ersättare från ligakonkurrenten.

Ahmed Yasin kommer att göra sin sista match för Örebro SK när de ställs mot Malmö FF på bortaplan den 18 juli, sedan kommer han att ta nästa kliv i karriären. Den danska klubben Aarhus GF blir då hans nya klubbadress.
Sedan den övergången blev klar har Örebro tittat på flera namn som potentiella ersättare på yttermittfältsplatsen och nu står det klart vem som får axla rollen Yasin kommer att lämna bakom sig.

Under torsdagen bekräftade Örebro på sin officiella hemsida att man värvar från en allsvensk konkurrent i form av Djurgårdens IF.
Örebro skriver på hemsidan att man kommit överens med Martin Broberg om ett kontrakt.

– Vi är mycket glada att Martin ansluter till oss. En hemvändare från Karlskoga med fina kvaliteter och allsvensk erfarenhet. Vi tackar på samma gång Ahmed för sina år i ÖSK. Han fick sitt genombrott här och har bidragit på ett starkt sätt under flera år. Vi önskar honom lycka till i Aarhus, säger Magnus Sköldmark till Örebros hemsida.

Martin Broberg kommer att lämna Djurgården med omedelbar verkan för att ansluta till sin nya klubb och debuten kan komma redan den 18 juli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply