Officiellt: Giovani Lo Celso skriver på för Paris Saint-Germain

bet365
Officiellt: Giovani Lo Celso skriver på för Paris Saint-Germain

Rosario Central säljer stortalangen Giovani Lo Celso till PSG

Paris Saint-Germain kunde igår offentliggöra att de har kommit överrens med Rosario Central om en värvning av deras unge och lovande attackerande mittfältare Giovani Lo Celso på en deal som sträcker sig fem år.

Paris Saint-Germain har hittills varit flitiga i transferfönstret. De har hittills lyckats värva in Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak och Thomas Meunier, vilket gör nya värvningen Giovani Lo Celso till den fjärde transfern inför säsongen 2016/17. Den unge argentinske mittfältaren skriver på ett femårskontrakt som sträcker sig till den 30 juni 2021.

Lo Celso kommer från Club Atlético Rosario Central och kommer att stanna med den argentinska klubben på lån till den 31 december 2016 och först därefter kommer han att sluta upp till de franska mästarna. Innan dess så kommer 19åringen att representera Argentina i OS i Rio 2016 mellan 3 och 20 augusti.

– Jag är överlycklig över att ha skrivit på för Paris Saint-Germain. Jag kommer snart att sluta upp med en av Europas viktigaste klubbar med ett lag fullproppat med otaliga stora spelare, mina landsmän Angel Di Maria och Javier Pastore inkluderade. Jag hoppas att följa i deras fotspår och komma att bli en nyckelpelare för min framtida klubb, sade Lo Celso till Paris Saint-Germains officiella hemsida.

– Han är en av de mest lovande unga argentinska spelarna och hans ankomst om ett par månader kommer att låta klubben behålla en väldigt speciell län mellan klubben och sydamerikansk fotboll. Han har gjort ett starkt val när han valde Paris, då tiden kom för att lämna sitt land för första gången. Precis som med våra andra nykomlingar är jag säker på att han kommer bli adopterad och älskad av våra supporters, sade Nasser Al-Khelaifi, VD i Paris Saint-Germain vidare till hemsidan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login