Officiellt: Getafe värvar duo

Två nya spelare till Getafe

Klubben offentliggjorde ankomsterna av nyförvärven under torsdagen i en akt som ägde rum på arenan Coliseum Alfonso Pérez.

Spanska Getafe fortsätter att värva in förstärkning till den kommande säsongen. Sedan tidigare har man värvat Cala från Granada och Damián Suárez från Elche och nu har klubben presenterat två nyförvärv till.

För att förbättra målvaktsposten har man valt allt plocka in Balázs Megyeri som kommer på fri transfer från Olympiakos och skriver på för tre säsonger. Man har även kommit överens med Sunderlands mittförsvarare Santiago Vergini som har skrivit på ett låneavtal som sträcker sig över den kommande säsongen. Madrid-klubben kommer även att ha möjligheten att köpa loss spelaren efter säsongen om man är nöjd med argentinaren.

”Jag pratade med mina spanska vänner i Olympiakos och de sa att allting var bra med detta laget och att det var en bra klubb. Jag vill jobba här då det är ett bra steg i min karriär. Jag har kommit hit för att jobba väldigt mycket och hårt, jag vill bli en bättre målvakt för varje dag som går” berättade Megyeri.

Vergini som kom från Sunderland var även han väldigt positiv och berättade att han hoppas på att få spela mycket i den spanska klubben.

”Jag blev övertygad på alla plan om att komma till Getafe. Både ligan och staden är väldigt bra och förtroende från sportchefen Toni Muñoz har övertygat mig. Jag fick mycket kontinuitet i Sunderland och jag hoppas på att även få det här i Getafe” berättade argentinaren.

Värvar även målvaktstalang från Atlético Madrid

Under gårdagen stod det även klart att man värvar målvaktstalangen David Gíl från Atlético Madrid. Gíl som förra året spelade i Atlético Madrid B fick lämna klubben efter att man åkt ur den spanska tredjedivisionen. Målvakten var skadad under en längre period av säsongen och var därför inte av de spelarna som klubben prioriterade när man skulle behålla en liten del av truppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365