bet365

OFFICIELLT: Galatasaray värvar Kevin Grosskreutz

Kevin Grosskreutz lämnar Borussia Dortmund

Efter att FIFA godkänt klubbarnas överklagan på grund av sent inskickade dokument kunde Galatasaray på tisdagskvällen presentera Kevin Grosskreutz.

Galatasaray värvar Kevin Grosskreutz från Borussia Dortmund, det stod klart under tisdagskvällen. Den turkiska storklubben sägs betala upp emot 6.6 miljoner euro för spelaren vars transfer kommer att bli hundra procent klar när FIFA har godkänt affären. Det hela bekräftas av det turkiska fotbollsförbundet och Grosskreutz kommer med största sannolikhet att vara spelklar till nästa ligamatch för Galatasaray.

Affären såg ut att inte bli av efter att spelarens papper kommit in några sekunder försent till FIFAs databas med spelare på måndagskvällen.

Trots att FIFA inte har uttalat sig om affären än har Galatasaray offentliggjort affären bland annat via sitt Twitter-konto.

 

Grosskreutz var förra sommaren med i Tyskland där det blev guld men har haft en svår tid efter tränarbytet i Borussia Dortmund. Laget bytte tränare i somras och den nye tränaren Thomas Tuchel ska ha sagt att han inte räknat med spelaren efter bland annat skadeproblem på försäsongen.

 

Enligt Dortmund är affären dock inte helt klar förrän FIFA har godkänt det hela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply